About me / Over mij

Ik ben al van jongs af aan een sensitief persoon en heb door vallen en opstaan ontdekt dat deze sensitiviteit een kracht is waarmee ik inmiddels met veel plezier anderen help groeien. Ik heb een groot hart voor alles dat kwetsbaar is en ben daarom, naast holistisch therapeut en life coach, sinds 2017 ook vrijwilliger bij Stichting het Vergeten Kind als begeleider en coach tijdens vakantieweken. In mijn vrije tijd ben ik het liefst te vinden in de natuur of bezig met moderne kalligrafie, tekenen en schilderen. Boeken lezen is ook een van mijn passies, variërend van romans, fantasie en mysterie boeken tot het gebied van ontwikkeling en psychologie.

Als geboren en getogen Haagse woon en werk ik momenteel in het prachtige water- en bosrijke Reeuwijk. Vanuit mijn praktijkruimte kijk je uit op een rustiek natuurgebied en hoor je het geluid van vogels en kikkers. 

Als gediplomeerd holistisch therapeut/coach en Reiki Master help ik jou graag te ontdekken waar jouw blokkade of (steeds terugkerende) klacht vandaan komt. Mijn kracht is mensen inzicht geven in de basis van een klacht, anders gezegd ‘het vinden van de angel of de wortel van het probleem’. Ik kijk daarbij naar jou op verschillende niveau’s, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Al deze niveau’s zijn namelijk met elkaar verbonden. Een emotie kan zich uiten in een fysieke pijn. Denk maar eens aan spanning die zich in je schouders of in de darmen gaat zitten. Zo werkt het ook met jouw energie niveau, als je veel nadenkt (mentaal) kun je je heel moe voelen (energetisch) en kun je hoofdpijn ervaren (fysiek). Ook overtuigingen en overlevingsmechanismen kunnen zich na verloop van tijd op elk verschillend niveau uiten. Alles heeft met elkaar te maken en dat maakt mijn werk zo mooi en bijzonder. Daarom is mijn visie ook om niet alleen de symptomen van een klacht te behandelen, maar juist naar de dieper liggende oorzaak te gaan.
Elk mens is uniek en daarom bekijk ik per persoon welke aanpak we het beste kunnen inzetten. Je kunt denken aan coach gesprekken, soms in combinatie met methodes zoals (familie)opstellingen / systemisch werk, loslaatmethodieken waaronder MIR, EFT en Sedona, innerlijk kindwerk, meditaties en Reiki (energetische) behandelingen.
Daarnaast biedt de omgeving ruimte om wandelgesprekken te voeren, heerlijk buiten in de natuur.

En misschien heb je helemaal geen zin om te praten, maar wil je wel een helende sessie ontvangen. Ook dat is mogelijk in de vorm van een Reiki behandeling, waarbij jij niets anders hoeft te doen dan ontspannen en vertrouwen.

Kortom jouw sessie kan op maat gemaakt worden.
Bij mij is het is tijd voor jou!

Meest gestelde vragen

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie. Het is de energie die we allemaal in ons lichaam hebben. Het is overal aanwezig en stroomt door alles dat leeft. Alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan.

Tijdens een Reiki behandeling stroomt er energie via onze handen naar de plekken in jouw lichaam waar het nodig is. De energie die daarvoor gebruikt wordt is niet de energie van de therapeut, maar energie afkomstig uit een oneindige universele bron.

Reiki stroomt automatisch naar de plek waar het nodig is, zoals naar een blokkade, of naar pijn (fysiek of emotioneel), het zorgt voor de energiebalans in jouw lichaam.

Reiki bevordert jouw zelfhelend vermogen.

Het woord holistisch staat voor het geheel, allesomvattend. Bij een holistische aanpak wordt gekeken naar een klacht vanuit het principe dat alles met elkaar in verbinding staat.

Een holistisch therapeut kijkt tijdens een sessie naar vijf holistische niveaus:

◼ fysiek (lichamelijk)

◼ emotioneel (emoties)

◼ mentaal (gedachten, overtuigingen)

◼ energetisch (energieniveau, chakra’s e.d.) 

◼ spiritueel (dieperliggende oorzaak van de klacht)

Jazeker. Ik organiseer op verzoek groepsmeditaties en samen met een collega therapeut volledige dag- of middagsessies. Ik ben tevens in te huren voor het geven van Reiki tijdens yogalessen. Daarnaast organiseer ik regelmatig creatieve workshops, waarin een stukje creatieve therapie verwerkt is. 

Scroll naar top
X