Sessies en tarieven

 • nature, flowers, reiki

  Cursus Reiki 1

  150,00

  Reiki 1 cursus voor groepen van 2 tot maximaal 4 personen. De cursus bestaat uit 3 dagdelen, deze dagdelen worden in overleg met jou vastgelegd.

 • sun, dawn, nature

  Cursus Reiki 2

  220,00

  Reiki 2 cursus voor groepen van 2 tot maximaal 4 personen. De cursus bestaat uit 3 dagdelen, deze dagdelen worden in overleg met jou vastgelegd.

 • autumn, avenue, away

  Reiki afstandsbehandeling

  50,00

  In verband met Covid-19 zijn er nu ook Reiki afstandsbehandelingen mogelijk. Een afstandsbehandeling start en eindigt altijd met een telefoon- of videogesprek, de behandeling zelf (ongeveer 30 à 40 minuten) gebeurt zonder audiovisuele middelen. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

  Tijdsduur:  50 MIN

 • Holistisch Consult

  Holistisch consult

  70,00

  Een holistisch consult waarbij we samen de oorzaak van jouw klachten gaan onderzoeken en aanpakken. Bij nieuwe cliënten volgt er eerst een intakegesprek van ongeveer 10 minuten. Dit intakegesprek is gratis.

  Tijdsduur: 60 MIN

 • Wandel coachgesprek

  80,00

  Een coachgesprek terwijl je wandelt in het prachtige bos van Reeuwijk. De natuur geeft rust en nieuwe inzichten. Het lichamelijk bewegen zorgt daarbij ook voor beweging in het hoofd. Het is een zeer effectieve manier om mensen met een burn-out, stress of depressie weer op een rustige manier tot zichzelf te laten komen.

  Tijdsduur: 75 MIN

 • spring, tree, flowers

  Reiki healingsessie

  60,00

  Ontspannen, opladen en jouw zelfhelend vermogen aansterken tijdens een Reiki sessie. De sessie kan ook aangevuld worden met een klankschaal behandeling of korte meditatie.

  Tijdsduur: 50 MIN

 • ladybird, group, seven-spot ladybird

  Groepsactiviteiten

  40,00

  Er wordt momenteel gewerkt aan creatieve programma’s voor groepen van minimaal 7 personen. De programma’s zijn altijd inclusief materialen, drankjes en wat lekkers of gezonds. De getoonde prijs is per persoon.

  Tijdsduur: 180 MIN

Maak een afspraak

Wat goed dat je hier bent gekomen!

Vul je gegevens in en een korte samenvatting van jouw vraag of klacht. 

Ik reageer binnen 48 uur op jouw aanvraag. 

Scroll naar top